Perfect World

Добре дошли в сайта, посветен на играта Перфектен свят. Пред вас е фен сайт на MMORPG Perfect World, още една мултиплейър и компютърна игра.

Именно тук можете да намерите MMORPG ревюта и други материали за онлайн и компютърни игри. Тук се опитвам да помогна на играчите по различни начини. Помагам със съвети и препоръки, добри авторски ръководства, скрийншотове и други материали за различни игри. Помагам на майстори (старейшини на кланове) и членове на кланове с препоръки за създаването на кланове и клан-сайтове. Аз не съм професионалист по тези въпроси, но имам определени знания и опит, които могат за ви бъдат от полза. Не се занимавам с копиране на чужди ръководства, това не представлява интерес за мен.

На моя сайт има и материали, които са ориентирани към начинаещи, за да им помогнат да усвоят по-добре, както онлайн игрите като цяло, така и други проекти, различни от Перфектен свят. Възможно е по-рано да сте попадали на имена като Перфектен свят, ПС, PW. Трябва да знаете, че става дума за една и съща игра. При това доста добра игра, която в много отношения е уникална. Ако още не сте я играли, препоръчвам да направите това. Още повече, това е безплатна игра, без абонаментна такса, и никой не ви принуждава да правите дарения. Перфектен свят няма да ви остави безразлични. Сайтът, на който се намирате, е посветен като цяло, именно на тази игра.

Моят сайт не е PW катс, не е PW база-данни, не е PW калкулатор и не PW ммотоп (ранглиста). Той е напълно различен и този ресурс има друга цел, с която той успешно се справя. На първо място, искам да запозная геймърите с MMORPG Перфектен свят. На второ място, сайтът е създаден с цел запознаване на активните PW играчи с ръководства и други материали за играта, т. е. той допълва вече съществуващите фен ресурси, посветени на тази игра. На трето място, сайтът запознава почитателите на MMORPG с други проекти и по този начин служи за разширяване на кръгозора на геймърите. На четвърто място, на моя фен сайт има материали, които са способни да развличат играчите и да им помогнат си починат, от която и да е игра.

Аз съм добре запознат с много онлайн и компютърни игри за PC, представени на сайта. Ревюта на компютърни игри и различни материали за тях се намират в навигационното меню на сайта от лявата страна. Някои от игрите, представени на сайта, могат да бъдат изтеглени безплатно и без регистрация. Ревютата на онлайн игри са разположени в навигационното меню на сайта от дясната страна. Най-добрите ревюта са представени в колоната вдясно, а други са разположени в отделен раздел, до който можете да достигнете, като кликнете върху линка, който се намира отдолу и отдясно. Тук са представени, както безплатни (Free To Play MMORPG), така и проекти със заплащане на абонамент (Pay To Play MMORPG).

Постарал съм се да направя ревютата съдържателни, откровени, кратки и интересни. Към всяка игра съм се постарал да приложа допълнителна полезна информация и различни други материали. Не препоръчвам да оценявате един или друг проект само на базата на ревюто. Основното се заключава в това, дали вие ще можете да намерите в него нещо за себе си, с какво може той да ви заинтересува.

Ако искате да намерите определена информация на сайта, без да губите времето си повече от необходимото, можете да използвате формата за търсене.

Ако ви е харесал моя сайт и го намирате за интересен, съветвам ви да го добавите към отметките на вашия браузър и да го препоръчате на приятели.


  • Реклама

  • Кнопки статистики

    Яндекс.Метрика